HOME HISTORY
PARTNERS MAGAZINE EVENTS WINE SHOP CONTACT SQ
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE
Roel Coffee Ekselenca Brandi me i ri, vjen pranë jush në qytetin e Vlorës, pikërisht në zemër të këtij qyteti "Lungo Mare", duke sjellë ekselencen Italiane. Aty ku lidhet tradita e kafes, çokollatës dhe verës italiane. "Roel Coffee" pjesë e Alehandro Group.
ROEL COFFEE & CHOCOLATE SHOP
Ambienti yne
<
 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al