ROEL COFFEE
HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941

ALEHANDRO WINE NEWS

Alehandro Wine News është një revistë periodike e cila synon të sjellë tek lexuesi informacione të detajuara për artin e prodhimit të verës, kantinat më të njohura në botë, vlerësimet më prestigjoze nga aktorë të ndryshëm të sektorit, kuriozitete rreth verës, shoqërimin e përkryer të verës me ushqimet, si dhe personazhe që kanë bërë histori në vreshtarinë botërore.

<

2

1

3

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al