ROEL COFFEE
HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941

ALEHANDRO WINE NEWS

Alehandro Wine News është një revistë periodike e cila synon të sjellë tek lexuesi informacione të detajuara për artin e prodhimit të verës, kantinat më të njohura në botë, vlerësimet më prestigjoze nga aktorë të ndryshëm të sektorit, kuriozitete rreth verës, shoqërimin e përkryer të verës me ushqimet, si dhe personazhe që kanë bërë histori në vreshtarinë botërore.

Urime për Villa Sandi me "DOCG Superiore Millesimato Brut 2016", e cila mori një medalje të artë në “The World’s Finest Glass of Bubbly awards 2017”.

Giancarlo Moretti Polegato  i lidhur me Prosecco deri në vdekje

 

Duke shijuar sekretet e Firriatos

Në bregdetin perëndimor të Sicilisë, pranë qytetit popullor të Trapanit, shtrihet një verari që po bën shpejt një emër për vete. Firriato u themelua në vitin 1985 kështu që ka një përvojë solide prej tri...

Vlerësimi, kënaqësi

e re për

Roberto Fellugën

Gazetarja Lettie Teague harton një udhëzues global, duke e futur atë si një nga shkëlqimet e botës. Tashmë e pranishme në Top 100 Botërore të “Wine Enthusiast”

Gjeografi i antikitetit, Straboni (63 p.e.r – 20 e.r) pasi vizitoi Ilirinë, shkruan “I ngrohtë dhe frutdhënës është ky vend ...

PROF. DR. LUSH SUSAJ: DËSHMI MBI LASHTËSINË E KULTIVIMIT TË VRESHTAVE NË SHQIPËRI

 

The Guardian:

Rilindja e verës shqiptare

 

Vendi i vetëm ku mund të pini një gotë ”Ceruja” të ftohtë është te ferma Uka, një vreshtari dhe restorant biodinamik në afërsi të aeroportit të Tiranës...

Verë & Dizajn:

Shtëpia e ëndrrave e aktores Diane Keaton

Dhe sot, në moshën 71, ajo e bën. Pas tre vjet e gjysmë projektimi dhe ndërtimi, Keaton u fut në shtëpinë e saj të ëndrrave në kanionin Sullivan të L.A. së bashku me vajzën e saj

Villa Sandi dhe Prosecco

e mrekullueshme italiane, Valdobbiadene

Villa Sandi, një shtëpi e stilit Palladian e pagëzuar me dashuri si Kopshtet e Venedikut, është selia e kompanisë dhe një simbol që përfaqëson...

Evolucioni i enëve të ruajtjes së verës gjatë vjetërimit

Nga Greqia në Gjeorgjinë e lashtë, risitë nga vera të paraardhësve tanë sigurojnë një vështrim të domosdoshëm në origjinën ...

Maskat me verë

sipas llojit të lëkurës

Trajtimi i fytyrës me verë është bërë shumë i famshëm në Indi. Vera është përdorur gjatë shekujve si një trajtues natyral i fytyrës. Maskat e bëra në shtëpi nga vera ndihmojnë në ...

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

Click to read

1

2

3

<

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al