HOME HISTORY
PARTNERS MAGAZINE EVENTS WINE SHOP CONTACT SQ
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE

Louis Roederer, shampanja me famë botërore vjen edhe në Shqipëri

Familja dhe njerëzit

pas Roederer

Louis Roederer, i themeluar në 1776, është sot një nga shtëpitë e fundit të pavarura të pavarura familjare të shampanjës. Që nga viti 2006, Frédéric Rouzaud ka menaxhuar shtëpinë për gjeneratën e shtatë. Prona mbulon 240 hektarë ekskluzivisht në zonat Grand dhe Premier Crus në Marne, malet Reimser dhe Côte des Blancs. Çdo komplot është përzgjedhur dhe mirëmbahet dhe mirëmbahet me kujdes gjatë gjithë vitit. Si prodhues dhe kompozitorë, njerëzit që bëjnë shampanjë në Louis Roederer janë gjithmonë në kërkim të përsosmërisë.

 

 

Territori

Një verë e madhe gjen fuqinë e saj në tokë. Çdo ngastër është bërë pjellore sipas karakteristikave të tij specifike. Pjekuria e plotë e rrushit në vëmendje të kujdesshme për tokën dhe ruajtjen e biodiversitetit në plan të parë. Parimet e kultivimit biodinamik janë gjithnjë duke fituar terren.

 

Roederer Cristal

Pastërtia dhe saktësia e pastër: Cristal u krijua për herë të parë në vitin 1876 si "Cuvée de Prestige" për zjarrin rus Aleksander II. Për këtë "shampanjë të shampanjës", zotëruesit e qelqit flamandë krijuan ekskluzivisht një shishe transparente me një fund të sheshtë. Cristal është sot një grumbullim i sofistikuar i parcelave më të mira të shtatë krusit të Domaine Louis Roederer.

<

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al