HOME HISTORY
PARTNERS MAGAZINE EVENTS WINE SHOP CONTACT SQ
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE
WELCOME TO ALEHANDRO GROUP WHO WE ARE In the same philosophy and with the desire and intent to bring Albania closer to the world of wines, it was founded at the entrance of the new millennium in 2001 ... READ MORE
ALEHANDRO WINE SHOP In the same philosophy and with the desire to bring closer to Albania the world's best wines, was founded at the entrance of the new millennium in 2001, Alehandro GROUP is at the same pace as the Alehandro Wine Shop shop in Tirana, Korça, Vlora and Shkodra, all around the city of Albania.
More about Lafite Rothschild
More about Louis Roederer
Events and tastings ALEHANDRO GROUP Tasting with... Here you will find all the videos and photos of events and tastings of the leader company in the Albanian market ... READ MORE
ALEHANDRO WINE NEWS Alehandro Wine News, është revisë periodike që ka qëllim të sjellë pranë lexuesit më të rejat nga bota e verërave, kuriozitete, vlerësime, cmimet më prestigjioze në botë. Revisten mund ta gjeni fizikisht në pjesën më të madhe të restoranteve në të gjithë Shqipërinë dhe online në faqen tonë të internetit. –
LEXO ME SHUME
DOWNLOAD
Një kërkim për përsosmëri që përfshin dy shekuj
Donald Trump kundër Macron, sjell tarifat e reja per importin verës
Shishet e verës 350-vjeçare të Shipwreck janë gati për në ankand
Lexo me shume
Një ditë në Familjen Louis Roederer
Cristal shampanjë për perandorë
SOME OF OUR PARTNERS
<
 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al