HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE

Giancarlo Moretti Polegato

i lidhur me Prosecco deri në vdekje

Urime për Villa Sandi me "DOCG Superiore Millesimato Brut 2016", e cila mori një medalje të artë në “The World’s Finest Glass of Bubbly awards 2017”.

Një panel prej 36 top-gjyqtarëve të industrisë së verës provoi të gjitha hyrjet për vitin 2017 dhe ishin në gjendje jo vetëm që të pikëzonin verërat me medalje, por edhe t’i vendosin në kategori të lehta për t›u kuptuar si ‘Ditët e Verës’: "Nuk duhet të jetë një verë shumë e ndërlikuar . Do të ofrojë një aromë të lehtë frutash dhe shije të lehtë".

Aroma (Bouquet): Aromë intensive me shije frutash me një mbizotërim të qartë të mollës së artë të pjekur. Ndjesi e këndshme dhe elegante lulesh që të kujton lule akacien.

Shija (Flavour): e freskët, e lehtë, e ëmbël dhe e butë në qiellzë dhe e mbushur plot shije në anën e pasme të gjuhës; një fund i këndshëm dhe harmonik me shije frutash.

“Unë kam qenë në kantinën Villa-Sandi disa herë dhe çdo herë që shkoj eksploroj më shumë konsekuencë me verërat e tyre dhe aroma mahnitëse. Kjo është një verari Prosecco që do ketë sukses në të ardhmen, ka një ekip të shkëlqyer dhe një zgjerim ndërkombëtar të familjarizimit të markës. Unë thjesht dua verërat e tyre dhe stilin e butë të Prosecco DOCG, që ata prodhojnë. Një medalje e artë e merituar!” shprehet Christopher Walkey, autori i “Glass Of Bubbly”.

 

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al