HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE

Fotografi i verës 2018, fituesit

Victor Pugatschew

Fotografi Victor Pugatschew ishte fituesi i "Errazuriz Wine Photographer of the Year", si pjesë e "Pink Lady Food Photography Awards 2018".

Ai fitoi për fotografinë e tij, "Spinning Chardonnay" (Vorbull Chardonnay) dhe është hera e dytë që ka fituar, e para është në 2015.

 

Çmimet e "Errazuriz Wine Photographer" janë ndarë në tri kategori: Prodhimi, Njerëzit dhe Vendet.

Thierry Gaudillère

Fituesi për kategorinë "Njerëzit" ishte Thierry Gaudillère, me "Punëtor në Maison Champy".

 

 

Xhorxh Rose

Fituesi për kategorinë "Vendet" ishte Xhorxh Rose për foton "Përmbytja e Vreshtit".

 

Fituesit u zgjodhën nga një panel gjyqtarësh, përfshirë drejtorin e përmbajtjes së "Decanter", John Stimpfig.

Fotot fituese u shpallën në një ceremoni në "Mall Galleries" në Londër, më 23 prill 2018.

Në të gjithë "Pink Lady Awards" ka pasur më shumë se 8,000 regjistrime nga 60 vende të ndryshme të botës.

 

 

 

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al