HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE

Donald Trump kundër Macron,

sjell tarifat e reja per importin verës

Ndoshta do të përfundojë si provë që thjesht do të dalë në media sociale, ku filloi, ku shpesh janë kanalet zyrtare të komunikimit institucional. Ose mbase jo. Herën e parë, presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, në shkëmbimin e ndonjë gjëje, përveç cicërimave të sjellshme krerët e shteteve dhe liderët botërorë së bashku në Paris) Dhe, për të qenë specifik, në këtë rast, frëngjisht; megjithatë, është një sinjal që duhet t'i bëjë prodhuesit e verës të BE-së, përfshirë Italinë, veshët të heqin dorë, pasi rregullat për eksportimin e verërave në SH.B.A.

 

“Franca prodhon verë të shkëlqyeshme në treg, por edhe Shtetet e Bashkuara. Problemi është se Franca e bën shumë të vështirë për ne që të shesë verën e saj në Francë dhe të vendos tarifa të konsiderueshme, ndërsa SHBA lehtëson verërat franceze dhe vendos detyrime shumë të kufizuara. E padrejtë, ajo duhet të ndryshojë! ", Tweeted presidenti amerikan (" Për Tregtinë, Franca bën verëra të shkëlqyera, por a bën SHBA. Problemi është që Franca na bën shumë të vështirë për ne , ndërsa SH.B.A e bën të lehtë për verërat franceze, dhe tarifon tarifa shumë të vogla. Jo e drejtë, duhet të ndryshojë! ", i cili është teksti origjinal në tweet). Familja Trump, ndër të tjera, është gjithashtu një prodhues i verës, Trump Winery në Virginia. është një numër i tregjeve të huaja në vlerë.

 

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al