HYRJE HISTORIKU
PARTNERET MAGAZINE EVENTE WINE SHOP KONTAKT EN
VILA ALEHANDRO 1941
ROEL COFFEE

Një koreografi midis njeriut dhe natyrës

Ne mrekullohemi me magjinë e Natyrës dhe përpiqemi gjithmonë të imitojmë standardet e saj të larta. “Louis Roederer” punon me ritmin e natyrës dhe zbut terriorin, pa e sforcuar atë. Ky bashkim intim është një draft i vështirë, i vënë në jetë dhe përmirësuar nga njeriu, që më pas zbutet dhe perfeksionohet me kohën.

 

Koha, luksi final

Shtëpia e Shampanjës Louis Roederer ka krijuar verëra për më shumë se dy shekuj. Përgatitja e një shampanje të shkëlqyer kërkon një ritëm të ngadaltë, këmbëngulje dhe vetëkontroll. Koha është luksi final. Koha për të reflektuar, për t’u stazhinuar dhe për të hetuar. Koha për të treguar durim në përzierjen e komponentëve, koha për t’u rikthyer dhe për të filluar sërish për të zgjedhur një rrugë më të mirë, koha për të shkëmbyer përvojë dhe për të punuar bashkërisht drejt krijimit të shampanjave të jashtëzakonshme nga terroirë unikë, të punuar me respekt, pasion dhe përulësi.

 Copyright © 2023 | Cel:+355 69 20 97 447 | Email: info@alehandrogroup.al